Geç Boşalmak İçin Ne Yapmalı

Erkeklerrin cinsel sorunları arasında ilk sırada yer alan erken boşalma sorunu için yapılabilecek işlemler vardır. Cinselbirleişmede geç boşalmak için yapılabilecek işlemlerden bazıları şöyledir ; cinsel birleşme öncesinde sakinleşmenizi sağlaması için mastürbasyon yapabilirsiniz.
Mastürbasyon yapmak  heyecanınızın azalmasını sağladığı için ilişki sürenizinde uzamasını sağlayabilir. Cinsel birleşme öncesi içeceğiniz enerji içecekleride performasınızı artmasını sağlayacak bir üründür. Prezervatif kullanmakta geç boşalmak için yapabileceğiniz bir uygulamadır. Prezervatif kullanımı penisteki sinirlerin daha az duyarlı olmasını sağladığı için geç boşalmanızı sağlar. Geç boşalmak için yapılabilcek diğer yöntemlerden biride orgazm olacağınızı anladığınız anda dilinizle damak tavanınıza baskı uygulmaktır.
Geç boşalmak için seks sırasında sık sık pozisyon değiştirmek konsantrenizin dağılmasını sağlar buda geç boşalmanıza  yol açar. Yine cinsel birleşme sırasında hareketlerinizin temponda yapacağınız değişiklikler de geç boşalmak için yapılan yöntemler arasındadır. Geç boşalmak için  saydığımız yöntemler dışında geç boşalmak için kullanabileceğiniz  bitkisel ürünlerde vardır. Geç boşalmak için kullanacağınız bitkisel ilaçlarereksiyon sürenizi arttırırken performansınızıda yükseltmiş olur.
geç boşalmak için ne yapmalı
Geç Boşalmak için Ne Yapmalı ?