Erken boşalmanın Nedeni

Bilim adamlarının araştırmalarına ve buldukları sonuçlara göre dünyada hemen her erkek hayatı boyunca en az bir kez erken boşalma sorunuyla karşılaşmıştır. Erken boşalmanın nedenleri her erkekte farklı olabilemktedir. Erken boşalma nedenlerine gelirsek.

Erken boşalmanın en sıkıntılı ve çözülmesi en zor nedeni fiziksel yapı bozukluğu, genetik rahatsızlıklar ve kalıcı hasar bırakan hastalıklardır.

Erken boşalıyorum neden diye soruyorsanız öncelikle sorununuzun bu denli büyük olup olmadığını öğrenmeniz için bir uzman hekime görünmelisiniz. Erken boşalma nedenlerinden bazılarıda psikolojiktir. Erken boşalma nedenleri arasında psikolojik sorunlar en çok görünen sorunlardır. Aşırı heyecan, düzensiz cinsel hayat, uykusuzluk, kendine güvensizlik gibi nedenler erken boşalmaya sebep olabilir. Erken boşalmanın psikolojik nedenleri içinde psikoloğa gitmeniz en iyi ve kesin çözümdür. Erken boşalma nedenleri için tedavi olurken aynı zamanda takviye olarak kullanabiliceğiniz geciktirici sprey ürünlerde vardır.

Erken boşalma nedeni küçük piskolojik sebeblerdense erken boşalma önleyici ürünler nedenleri ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir. Erken boşalmanın diğer bir nedeni alkol ve uyuşturucu kullanımıdır. Erken boşalma nedeni ne olursa olsun geciktirici tedavisi vardır.



geciktirici