Erkeklerin Cinsel Sorunu

Erkeklerin cinsellikte yaşadığı huzursuzluk halinin büyük bir bölümü partnerlerini hoşnut etme ve etkileme kaygısından kaynaklanmaktadır. Olayı onun adına güzelleştirmek istiyorsunuz ve bunu yapamadığınızda olacaklardan endişeleniyorsunuz.
afrodizyak

Erotikshopcum dan bilgilere ulaşabilirsiniz.
Erkeklerin cinsellikte yaşadığı huzursuzluk halinin büyük bir bölümü partnerlerini hoşnut etme ve etkileme kaygısından kaynaklanmaktadır. Olayı onun adına güzelleştirmek istiyorsunuz ve bunu yapamadığınızda olacaklardan endişeleniyorsunuz. Her ne kadar çelişkili görünse de, böyle bir gerilimle baş etmenin en iyi yolu bundan partnerinize söz etmektir. Yalnızca ne hissettiğinizi partnerinize anlatın, şu örnekte olduğunu gibi: "Tatlım, geçen sefer hayal kırıklığı yaşadığını biliyorum, ama bu kez hoşuna gitmesini istiyorum; ancak çok uğraşıyorum ve ereksiyonun devam etmemesi durumunda sinirleneceğini bilmek beni huzursuz ediyor, o kadar heyecanlanıyorum ki olup bitene kendimi konsantre edemiyorum bile." Bazen yalnızca karşı tarafın sizi anlaması bile huzursuzluğunuzu azaltacaktır. Belki de bu sözleriniz, sizin beklentileriniz kadar karşınızdakinin beklenti ve duygularını da gündeme getiren bir görüşme ortamı yaratacak ve bu da her iki tarafta daha olumlu duygular yaşamasına yardımcı olacaktır. Karşınızdaki kişinin, sizin aklınızda olan türden bir performans beklemediğini ortaya çıkarabilirsiniz.
Eliteczanesin den daha fazla bilgi alın.
Çoğu erkek duygularını bu yoldan ortaya koymakta biraz olsun zorlanır. Bırakın bu duyguları dile getirmeyi, korku ve endişe gibi duyguları yaşamamamız öğretilmiştir bizlere. Üstelik ortada belirli bir riskin bulunduğu da gerçektir. Çok olası olmasa bile, partneriniz söylediklerinizden hoşlanmayabilir ya da sizi korkutan bazı beklentileri vardır veya düş kırıklığı yaşayacaktır. Göreceğiniz olası faydaların, zararları aşıp aşmadığına karar vermek durumundasınız. Ama iyi seks yapmak istiyorsanız şu ya da bu şekilde geriliminizden kurtulmak zorundasınız. Bunu yapmanın tek yolu partnerinize kaygılarınızdan söz etmek değildir, ama en iyi yollarından biri olduğu söylenebilir. Erkeklerin sekste yaşadıkları yoğun duygulardan eşlerine söz ettikleri binlerce olayın geçtiğini bilmek hoşunuza gidebilir, bu konuşmaların sonucunda durumun iyiye doğru gitmediği çok az olay kaydedilmiştir.
Afrodizyaksepeti ile ürünlerin ne olup ne olmadığını öğrenin.